Αναζήτηση
Greek
Ηλεκτρολογικό Υλικό
  Επιτραπέζια Σκεύη Μελαμίνης
   Menu Close
   Back to all

   Συσκευές αποστείρωσης UV-C

   Εν μέσω της πανδημίας COVID-19 κρίνεται απαραίτητο να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού.

   Η τεχνολογία της ακτινοβολίας UVC χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για την αποτελεσματικότερη αποστείρωση του αέρα, του νερού και των επιφανειών. Η συχνότητα λειτουργίας (253,7nm) της υπεριώδους αυτής ακτινοβολίας είναι τέτοια, ώστε να απενεργοποιεί μικροοργανισμούς (διασπά το DNA τους) οι οποίοι περιέχονται σε μικροσκοπικά αιωρούμενα σταγονίδια που μεταφέρουν ασθένειες από άτομο σε άτομο όπως ο COVID-19, η γρίπη και η φυματίωση. Μόλις το DNA ενός μικροβίου σπάσει, χάνει την ικανότητά του να αναπαράγεται. Βακτήρια και ιοί που δε μπορούν να αναπαραχθούν καθίστανται πλέον αβλαβή.

   Η εταιρία μας -καταξιωμένη εδώ και χρόνια στον τομέα εισαγωγών ηλεκτρολογικού υλικού και συσκευών- παρέχει σε σχολεία, ξενοδοχεία, ιατρεία, εμπορικά καταστήματα και εταιρίες που θέλουν να απολυμάνουν το χώρο τους πιστοποιημένες συσκευές αποστείρωσης υψηλής τεχνολογίας ακτίνων UVC. Οι συσκευές αυτές μπορούν να σκοτώσουν το 99,9% των βακτηρίων, των ιών και των μυκήτων στην καθημερινή ζωή με ασφαλή τρόπο χωρίς τη χρήση χημικών υγρών ή αερίων. Η συσκευή ενεργοποιείται με ασύρματο τηλεχειριστήριο, εκπέμπει ακτινοβολία περιμετρικά σε όλο το δωμάτιο και μπορεί να απολυμάνει χώρους έως και 40τ.μ. Είναι εύκολη στη χρήση και τη μεταφορά της από χώρο σε χώρο.

   Διατίθενται επίσης φορητές συσκευές αποστείρωσης αντικειμένων που λειτουργούν με την ίδια τεχνολογία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απολύμανση πόμολων, θρανίων, βιβλίων, μασκών, τσαντών κλπ. σε μόλις 30”. H συσκευή διαθέτει θύρα USB και λειτουργεί με κοινές ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

   Συνημμένα θα βρείτε σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο περιλαμβάνει και τις πιστοποιήσεις CE που συνοδεύουν στις συσκευές μας.

   Παρέχεται διετής εγγύηση καλής λειτουργίας καθώς και ανταλλακτικές λάμπες.

   Σχόλια
   Αφήστε το σχόλιό σας Close